Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Links..

Διάφορα ένδιαφέροντα και μη , σάιτ ..



#Το bookbeast είναι ένα website για φοιτητές που ενδιαφέρονται να αγοράσουν ή να πουλήσουν βιβλία που δεν χρειάζονται πια.
Έχετε βαρεθεί να πληρώνετε ένα βιβλίο δεκάδες ευρώ για να το χρησιμοποιήσετε μόνο για λίγες εβδομάδες; Αποκτήστε ελαφρώς μεταχειρισμένα βιβλία σε καλές τιμές, χωρίς να ξοδεύετε μια περιουσία σε καινούργια.
Έχετε ξοδέψει πολλά χρήματα σε βιβλία που αγοράσατε και τώρα σας είναι άχρηστα; “Ξεφορτωθείτε” τα παίρνοντας πίσω μέρος των χρημάτων σας και βοηθώντας παράλληλα άλλους που τα χρειάζονται.
Τα προς πώληση βιβλία καταχωρούνται στο bookbeast από τους ιδιοκτήτες τους με όλες τις σχετικές πληροφορίες (π.χ. τίτλο, συγγραφέα, πανεπιστήμιο, έκδοση) αλλά και τις απαραίτητες λέξεις-κλειδιά για εύκολη αναζήτηση.
Όλη η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και εντελώς δωρεάν. Όπως χαρακτηριστικά εξηγούν οι διαχειριστές του:
1) Κάνεις εγγραφή δωρεάν
2) Αν θές να αγοράσεις, τότε ψάχνεις το βιβλίο και επικοινωνείς κατευθείαν με τον πωλητή για το σημείο συνάντησης για να γίνει η μεταξύ σας συναλλαγή
3) Αν θες να πουλήσεις, τότε κάνεις την καταχώρηση και περιμένεις μέχρι να επικοινωνήσει κάποιος μαζί σου.

#Βρείτε ποιά μαγαζιά προσφέρουν ποτά σε φθηνές τιμές. Αν για τη διασκέδασή σας, εκτός από την καλή παρέα και το όμορφο περιβάλλον, μετράει και η τσέπη σας (οι καιροί είναι δύσκολοι εξάλλου), τότε δεν έχετε παρά να δείτε τις προτάσεις του ftinapota.gr.
Δημιουργήθηκε από μια παρέα που ψάχνει, φωτογραφίζει και παρουσιάζει bars, cafe-bars, ουζερί κ.α., που προσφέρουν ποτό και καφέ σε συμφέρουσες τιμές.
Για κάθε προτεινόμενο μαγαζί υπάρχει περιγραφή, φωτογραφία, στοιχεία επικοινωνίας και ενδεικτικός τιμοκατάλογος, ενώ για να γίνει πιο εύκολος ο εντοπισμός του, επισημαίνεται σε χάρτη (google maps).
Προς το παρόν οι προτάσεις τους είναι για τις περιοχές μέσα και έξω από το κέντρο της Αθήνας. Ίσως κάποια στιγμή επεκταθούν και σε άλλες περιοχές ή πόλεις.
Το σίγουρο είναι ότι τέτοιες προσπάθειες είναι ευπρόσδεκτες και μπορούν να συμβάλλουν στον υγιή ανταγωνισμό, “πιέζοντας” τους μαγαζάτορες να βελτιώσουν τις τιμές τους.


#Δείτε πόσο χρεωμένη είναι κάθε χώρα στον πλανήτη, στον διαδραστικό χάρτη που δημιούργησε το economist.com.
Σας προσφέρει μια καλή ευκαιρία να συγκρίνετε και να βγάλετε ουσιαστικά συμπεράσματα, αποκτώντας μια συνολική εικόνα της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί διεθνώς.
Παρ’ όλο που η Ελλάδα βρίσκεται στο κόκκινο, τα στοιχεία του χάρτη αποκαλύπτουν τα απίστευτα χρέη των πολύ μεγάλων οικονομικά χωρών όπως π.χ. ΗΠΑ, Γερμανία, Ιαπωνία, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία κ.α.
Ενδιαφέρον έχει και η δυνατότητα να δείτε την εξέλιξη του χρέους σε κάθε χώρα τα τελευταία χρόνια, πατώντας στο αντίστοιχο έτος που βρίσκεται στο κάτω μέρος του χάρτη.

#Μια από τις καλύτερες συλλογές tricks και ταχυδακτυλουργικών σε βίντεο.
Απίθανα κόλπα με τραπουλόχαρτα, σπίρτα, οδοντογλυφίδες, νομίσματα και χαρτονομίσματα, ποτήρια και ποτά, τσιγάρα, καλαμάκια, μαγνήτες, καπάκια κ.α. Τα περισσότερα συνηθίζεται να γίνονται κυρίως σε bars και μπυραρίες (περισσότερο στο εξωτερικό), γι αυτό και τα ονομάζουν bar-tricks. Είναι βέβαιο πως με αυτά θα περάσετε πολλές ώρες διασκέδασης με την παρέα σας.











 πηγή: toplinks.gr
Aχαΐρευτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου