Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Θα με κάνεις να βγώ απ' τα ρούχα μου!

 Στο μετρό χωρίς παντελόνια»: Αυτό ήταν το σύνθημα που ακολούθησαν 34 άτομα στο Γιοχάνεσμπουργκ και έβγαλαν τα παντελόνια τους μέσα στο εξπρές τρένο Gautrain
 Οι 34 συνελήφθησαν και η "συλλογική δράση" στην οποία έλαβαν μέρος τους στοίχισε  350 ραντ (περίπου 40 ευρώ) πρόστιμο.
  Σύμφωνα με την εφημερίδα Beeld, οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από περίπου τρεις ώρες. Αρχικά το πρόστιμο ήταν το διπλάσιο, αλλά τελικά μειώθηκε στο μισό.

  Οι συμμετέχοντες στο "No Pants Gautrain Ride" το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Νότια Αφρική, έδωσαν ραντεβού την Κυριακή μέσω του Facebook σε ένα σταθμό του Γιοχάνεσμπουργκ. Μόλις μπήκαν στον συρμό, έβγαλαν τα παντελόνια τους και έμειναν με τα εσώρουχα, μέχρι που η αστυνομία τούς συνέλαβε.


"Ήταν πολύ αστείο. Οι άνθρωποι μας κοίταζαν και γέλαγαν. Η αστυνομία ήθελε να μας μηνύσει για προσβολή δημοσίας αιδούς αλλά αμέσως κατάλαβε ότι δεν υπήρχε κάποια προσβολή" δήλωσε ένας από τους συλληφθέντες.


Το "No Pants Subway Ride" της Νέας Υόρκης διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Ιανουάριο από την ομάδα "Improv Everywhere" σε περίπου πενήντα πόλεις σε περισσότερες από είκοσι χώρες.

Το σχετικό βιντεάκι: 


enet.gr
Aχαΐρευτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου