Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010

κλοπή χωρίς κλοπή


Λοιπόν φιλαράκια, θέλω σήμερα να ποστάρω για ένα θέμα που αξίζει  δέουσα προσοχή. Πια έχουμε φτάσει σε ένα σημείο την κοινωνία μας που πρέπει πολλές φορές να φοβόμαστε ακόμα και για τους κόπους της δουλειάς μας. Η χρήση της τεχνολογίας για κερδοσκοπικούς σκοπούς έχει φτάσει σε ένα σημείο επικίνδυνο και το θέμα είναι που μπορεί να φτάσει. Τσεκάρετε:
Αν νομίζετε ότι οι κάρτες αναλήψεως σας είναι ακίνδυνες και δεν μπορεί κανείς να τις κλέψει  πρέπει να το ξανασκεφτείτε…
Μια νέα συσκευή επιτρέπει σε διάφορους επιτήδειους να κλέβουν τις κάρτες χωρίς να χρειαστεί να κλέψουν πορτοφόλια!
Η συσκευή έχει τη δυνατότητα να σκανάρει το πιν της κάρτας και μέσω ενός προγράμματος μπορεί κάποιος να έχει όλα τα στοιχεία σας. Όνομα, επώνυμο, αριθμό κάρτας και ημερομηνία λήξης.
Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο, μπορούν να αγοράζουν εντελώς δωρεάν, χρεώνοντας βεβαίως το θύμα.
Περνώντας λοιπόν μπροστά από έναν ανυποψίαστο πολίτη και τοποθετώντας τη συσκευή δίπλα στη τσέπη, που έχει το πορτοφόλι του, σκανάρει την κάρτα και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έχει όσα στοιχεία χρειάζονται.
Που πάμε ρε γαμώτο….
Όχι μόνο μας μπορούν να μας φάνε ότι έχουμε και δεν έχουμε, αλλά μπορούν και να μάθουν ότι τους ενδιαφέρει για την προσωπικότητα μας και ποιος ξέρει τι άλλο…
Δεν πάμε καλά μάγκες , καθόλου καλά. ‘’Η λάθος χρήση της τεχνολογίας είναι σαν να δίνουμε ένα γεμάτο όπλο στα χέρια  ενός ανυποψίαστου παιδιού’’ ,είπε κάποιος και πραγματικά μου είναι αδύνατο να τον αμφισβητήσω.
Δύσκολες εποχές!
Αυτά από μένα μάγκες μου…
Μιλάτε ρε!


Ανοικοκύρευτος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου