Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

μακαρονάδα l' alsacienne

σας είχα πει ότι θα ανεβάσω τη συνταγή του μεσημεριανού μου και να τη...


τι θα χρειαστούμε:
ζαμπόν κομμένο σε λωρίδες
παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι τριμμένο
1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο
100 γρ.μανιτάρια κομμένα φέτες
μακαρόνια
200 γρ. βούτηρο
2 -3 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
1 ντομάτα (σε κύβους)
αλάτι, πιπέρι



εκτέλεση:
βράζουμε τα μακαρόνια σε αρκετό νερό αλατισμένο. στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. τσιγαρίζουμε το ζαμπόν, τα μανιτάρια, τις πιπεριές, την ντομάτα και το κοτόπουλο (το οποίο κόψαμε σε στενές λωρίδες) με βούτυρο για 20 λεπτά (προσοχή στο βούτυρο μην το κάψετε, θέλει χαμηλή φωτιά). στη συνέχεια προσθέτουμε τα μακαρόνια, αλάτι, πιπέρι, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα, ανακατεύουμε για κανα πεντάλεπτο για να σωταριστούν και σερβίρουμε ζεστά.

εύκολη συνταγή, απλή και νόστιμη, οκ παχαίνει, αλλά τι να κάνουμε...

αυτά για την ώρα


Ανεπρόκοπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου