Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

συνταγή της πλάκας



συνταγή εύκολη, απλή, που κερδίζει τις εντυπώσεις, γεμίζει στομάχια και σώζει σχέσεις... σνιτσελάκια, είτε χοιρινά είτε κοτόπουλο, γεμιστά... γεμιστά με τι; με ό,τι σας αρέσει και ό,τι τραβάει η όρεξη σας...
από τελείως γκουρμέ με μανούρια, ροκφόρια, παρμεζάνες και προσιούτα μέχρι γραβίερα και μπέικον...

τι θα χρειαστούμε: 

σνίτσελ
αλαντικά της αρεσκείας σας
τυρί/ιά της αρεσκείας σας, τριμμένα
αλάτι, πιπέρι
κονιάκ ή μπαλσάμικο (προαιρετικά)
 
εκτέλεση: 
αλατοπιπερώνουμε τα σνιτσελάκια και αν είναι μεγάλα, τα κόβουμε στη μέση. τα γεμίζουμε με το αλαντικό/α και το τυρί/ιά και τα τυλίγουμε στερεώνοντας τα με οδοντογλυφίδες. ζεσταίνουμε το λάδι και σωτάρουμε το κρέας. προαιρετικά, σβήνουμε με το κονιάκ ή με το μπαλσάμικο και προσθέτουμε κι άλλο αν χρειάζεται. όταν ροδίσουν είναι έτοιμα
 
και καλή όρεξη
 
αυτά απο μένα για σήμερα, 
θα είμαστε παραγωγικότεροι αύριο
 
Ανεπρόκοπος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου