Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

το στρουμφοχωριό..!



 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgz_qXWeKAGViyVKgpzVy36KCLqGAo1SjCJq5v0ctSVyjzFHVCGzvp816j6i0bsSR3_zjGSsY0ZkJEPqPRqKvuCEhsOOCyB3K2HfwDfxWWn-uc6bh-skSqmbeCrsS6ZpMiJO50i-W3qbtzv/s1600/78B2B0E8085DA3C2EC8E52E9937B55B9.jpg


 Στρουμφοχωριό γίνεται για λίγες ημέρες το χωριό Τζούσαρ, στη περιοχή της Μάλαγας στην Ισπανία.

Το χωριό των 250 κατοίκων, βάφτηκε εξ’ ολοκλήρου μπλε, ακόμα και η εκκλησία του χωριού, καθώς η SONY που θα ζωντανέψει τα στρούμφς στη μεγάλη οθόνη ζήτησε να μεταμορφωθεί σε στρουμφοχωριό ώστε να πραγματοποιηθεί η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας και διάφορες εκδηλώσεις.

Οι ντόπιοι ενθουσιάστηκαν με την ιδέα και πολύ εύκολα δέχτηκαν την πρόταση της εταιρείας, καθώς αυτό θα προσελκύσει πολλούς τουρίστες όπως δηλώνουν στην κάμερα ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού.

Οι σκεπές των σπιτιών έχουν γεμίσει με κουκλάκια στρουμφάκια, ενώ τα παιδιά βάφονται καθημερινά με μπλε χρώμα και λευκούς σκούφους, με σκοπό να μιμηθούν τα στρούμφς.

Το τρέιλερ: 
Παρά την συμφωνία της SONY με τον δήμαρχο, να επαναφέρει το χωριό στην αρχική του κατάσταση αμέσως μετά τις εκδηλώσεις, και να ξαναβάψει τα σπίτια στο φυσιολογικό τους χρώμα, οι κάτοικοι σκέφτονται να διατηρήσουν το μπλε χρώμα, καθώς όπως λένε άρχισαν να συρρέουν τουρίστες.

Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 8 Σεπτεμβρίου.







πηγή: skai.gr



Aχαΐρευτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου