Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΙΕΚ ηθικής εκπαίδευσης..



Μιας και είχα αρκετές μέρες να βαλω κάποια περίεργη είδηση ..
Έπεσα πάνω σε αυτή εδώ, η οποία επαναλαμβάνει το ρητό που λέει πως η ανθρώπινη βλακεία και σύμπαν είναι άπειρα.. Αν και για το δεύτερο δεν είμαστε σίγουροι..




Πτυχίο στην εύρεση πλούσιου γαμπρού προσφέρει μια σχολή στο Πεκίνο, η οποία ονομάζεται «Κέντρο Ηθικής Εκπαίδευσης για Γυναίκες»!
Ανασφαλείς είναι οι περισσότερες γυναίκες στη χώρα και αυτό τις οδηγεί στο κυνήγι της οικονομικής εξασφάλισης μέσω του πλούσιου συζύγου. Η σχολή μαθαίνει στις υποψήφιες γυναίκες-αράχνες πώς να  ντύνονται, πώς να μακιγιάρονται και πώς να συμπεριφέρονται για να κερδίσουν την καρδιά, αλλά και το πορτοφόλι, του προικισμένου -χρηματικά- γαμπρού. Παράλληλα, διδάσκει στις κοπέλες πώς να αποκρυπτογραφούν τα θέλω του άνδρα βάσει των κινήσεων του σώματός του.


Περίπου 46 δολάρια την ώρα πρέπει να πληρώνουν οι «μαθήτριες», ενώ η τιμή ολόκληρου του κύκλου σπουδών ανέρχεται στα 3.000. Ενδεικτικό της ζήτησης είναι το γεγονός πως από πέρυσι που άρχισε να λειτουργεί η σχολή μέχρι σήμερα, έχουν αποφοιτήσει από αυτήν περίπου 3.000 επίδοξες νύφες. Μάλιστα, οι 30 από αυτές φέρονται να έχουν ήδη βρει γαμπρό!
Κλείστε θέση στο Κέντρο αν-Ήθικης Εκπαίδευσης Για Γυναίκες προκειμένου να αγοράσετε την ευτυχία.








πηγή: neolaia.gr

 

Aχαΐρευτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου