Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Τατουάζ + Δώρο ένα ταξίδι..!

Ένας δημιουργός τατουάζ προσφέρει σε όσους βρετανούς πολίτες επιθυμούν να τους κάνει ένα τατουάζ, δώρο τα αεροπορικά εισιτήρια και τη διαμονή στην κροατική πόλη Σπλιτ.

Ο επαγγελματίας σχεδιαστής τατουάζ και ιδιοκτήτης του κέντρου σχεδιασμού τατουάζ, Βέντραν Ριμπάνεβιτς, αναλαμβάνει το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων και της διαμονής των Βρετανών που θα τον επισκεφθούν στην Κροατία για να κάνουν ένα τατουάζ. Βέβαια, ο κ. Ριμπάνεβιτς, διευκρινίζει πως το τατουάζ θα πρέπει να κοστίζει περίπου 1.000 λίρες Αγγλίας, προκειμένου να καλύψει τα υπόλοιπα έξοδα των εισιτηρίων και της διαμονής των Βρετανών σε ξενοδοχεία πολυτελείας.
«Οι τιμές για ένα τατουάζ εδώ (στην Κροατία) αντιστοιχούν περίπου στο 1/3 της τιμής για ένα τατουάζ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εάν ένας πελάτης θέλει να κάνει τατουάζ εδώ, αξίας 1.000 λιρών Αγγλίας, μπορώ να του προσφέρω δωρεάν τα αεροπορικά εισιτήρια και τρεις ημέρες διαμονής», δήλωσε ο κ. Ριμπάνεβιτς στην κροατική εφημερίδα Slobodna Dalmacija.
Η διαδικτυακή πύλη της εφημερίδας Croatian Times επισημαίνει ότι με την πρωτοβουλία τού κ. Ριμπάνεβιτς, δημιουργείται μια νέα τάση τουρισμού, με πρωταγωνιστές όσους συνδυάσουν τις διακοπές τους στην Κροατία με ένα...τατουάζ.
Ανάλογες προσφορές προσφορές έχουν γίνει από οδοντίατρους και πλαστικούς χειρούργους, που ήδη έχουν θετικά αποτελέσματα και προσέλκυσαν επισκέπτες από χώρες του εξωτερικού, προστίθεται στο ίδιο δημοσίευμα της κροατικής εφημερίδας.



πηγή: tvxs.gr

Aχαΐρευτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου