Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Α ρε καλλιτέχνη !

Έστω ότι είσαι καλλιτέχνης ..
Κάποια στιγμή δεν θα ήθελες να δείς τα έργα σου σε κάποια γκαλερί??
Εεεε???

Οι ρεμπεσκέδες έχουν τη λύση !!

Το Artsteps, έιναι ένα διαδικτυακό περιβάλλον που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν τη δική τους 3D εικονική έκθεση.

Το Artsteps απευθύνεται σε καλλιτέχνες και καλλιτεχνικούς οργανισμούς καθώς και σε κάθε φίλο της τέχνης, ερασιτέχνη ή επαγγελματία δημιουργό.

Επιτρέπει τη δημιουργία ρεαλιστικών τρισδιάστατων χώρων για την ψηφιακή αποτύπωση εικονικών εκθέσεων, συμβατικών και μη.
Στις εικονικές αυτές εκθέσεις μπορούν να προβάλλονται δισδιάστατα εκθέματα (λ.χ. πίνακες ζωγραφικής και φωτογραφίες), τρισδιάστατα εκθέματα (λ.χ. γλυπτά και μικρές εγκαταστάσεις) καθώς και video.
Η κατασκευή και περιήγηση των εκθέσεων του Artsteps γίνεται μέσα από έναν απλό web browser, χωρίς την ανάγκη για εγκατάσταση ειδικού εξοπλισμού ή λογισμικού.
Όλες οι εκθέσεις παρουσιάζονται μέσα από την ιστοσελίδα του Artsteps.
Επιπλέον, κάθε έκθεση μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή blog.
Οι επισκέπτες των εκθέσεων μπορούν να σχολιάζουν και να ψηφίζουν τις αγαπημένες τους εκθέσεις καθώς και να τις `μοιράζονται' σε δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.

Χρησιμοποιώντας ένα εύχρηστο εργαλείο για το σχεδιασμό και τη δημιουργία εικονικών εκθέσεων, το Artsteps φέρνει ένα νέο παράθυρο πρόσβασης στην τέχνη μέσα από το διαδίκτυο.
Οι χρήστες, όπου και αν βρίσκονται, έχουν τη δυνατότητα να φανταστούν, να σχεδιάσουν ή απλά να επισκεφθούν εκθέσεις από την οθόνη του υπολογιστή τους.
























πηγή: e-go.gr

Aχαΐρευτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου