Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

Το τσουλογονίδιο..Είσαι γυναίκα άτακτη και ζωηρή;
Ξυπνάς κάθε πρωί σε άλλο κρεβάτι;
Σε φωνάζουν τσούλα;
Σ'αρέσει να το γλεντάς τέλος πάντων..
Δεν φταις!

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας  βρήκαν τι θα απαντάς απο δω και στο εξής σε αυτούς που σε κακοχαρακτηρίζουν .!

Διαπίστωσαν πως γυναίκες που εμφάνιζαν περισσότερη ποικιλομορφία σε μια ομάδα γονιδίων που σχετίζεται με τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος είχαν και περισσότερους σεξουαλικούς παρτενέρ στη ζωή τους. Τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν ξεκάθαρα: Όσο πιο ποικίλα είναι τα συγκεκριμένα γονίδια, τόσο πιο τσούλα είσαι.!

Πράγμα που εξηγεί κάποια πράγματα και ξεδιαλύνει παρεξηγήσεις. Γιατί η συμπεριφορά πολλών θηλυκών γύρω μας δεν εξηγείται μόνο με την απύθμενη ανασφάλεια ή με το ότι ο μπαμπάς τους δεν τις αγκάλιαζε όταν ήτανε μικρές. Μια άλλη εξήγηση έπρεπε να υπάρχει. Ε, να τη: Τα κορίτσια το ‘χουνε στο αίμα τους, κυριολεκτικά, σε κάθε κύτταρο του κορμιού τους, στον πυρήνα του είναι τους. Το γράφουν τα γονίδια.
Οι ερευνητές τονίζουν ότι δεν έβγαλαν συμπέρασμα για το αν τα γονίδια κάνουν με κάποιον τρόπο τις συγκεκριμένες γυναίκες πιο επιθυμητές στους άντρες, ή αν τις κάνουν απλά πιο εύκολες.
Όχι ότι έχει σημασία...
Πηγή: Yupi.gr

Aχαΐρευτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου