Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Sex & Drugs & Rock & Roll


Ένα βιογραφικό δράμα έχει σκηνοθετήσει ο Ματ Γουάιτκρος για τον Ίαν Ντιούρι, τον θρυλικό καλλιτέχνη που μεσουράνησε στη βρετανική πανκ-ροκ σκηνή- σημειωτέον ότι την μεγαλύτερη επιτυχία του την κατέκτησε κυρίως με τους Μπλόκχεντς.
Ο σκηνοθέτης Ματ Γουάιτκρος, που υπήρξε συνεργάτης του Μάικλ Γουιντεμπότομ, εστιάζει περισσότερο στον άνθρωπο Ντιούρι και τον αγώνα του να συμφιλιωθεί με τη πολυομυελίτιδα που είχε προσβάλει το σώμα του καθώς και τη σχέση του με τις γυναίκες και τον έφηβο γιό του, και λιγότερο στο μουσικό σκηνικό της εποχής. Η ταινία δεν θα μπορούσε να έχει άλλο τίτλο από τη γνωστή επιτυχία του Ντιούρι, «Sex, drugs and rocknroll» καθώς αποτέλεσε το σύνθημα μιας ολόκληρης γενιάς. Τον Ντιούρι υποδύεται ο Άντι Σέρκις, (είχε υποδυθεί το Γκόλουμ στον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών») ενώ το σενάριο έχει την έγκριση της οικογένειας του Ντιούρι. Ο ίδιος ο Ιαν Ντιούρι, πέθανε το 2000 από καρκίνο.

Παίζουν οι : Άντι Σέρκις, Μπιλ Μίλνερ, Ναόμι Χάρις, Ολίβια Γουίλιαμς, Ρέι Γουίνστοουν, Τομ Χιουζ, Ραλφ Ινεσον. Η ταινία προβάλλεται από τη Feeelgood Entertainment.
To imdb δίνει 6,4/10






Aχαΐρευτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου