Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Paguristas

 Το νέο τρέντ?
Η όντως ένα κίνημα πολιτών 'σε δράση'?
Όπως και να χει, τα κινήματα πολιτών εξαπλώνονται στη χώρα μας το ένα μετά το άλλο και βρίσκουν πάρα πολλούς υποστηρικτές.
Την αρχή έκαναν οι Ατενίστας, (Η κατάληξη του ονόματός παραπέμπει σε μαχητικές επαναστατικές ομάδες της Λατινικής Αμερικής όπως οι Ζαπατίστας ή οι Σαντινίστας.)
Στη συνέχεια στη Πάτρα εμφανίστηκαν οι Patrinistas, στη Θεσσαλονίκη οι Thessalonistas,
και τώρα στα Γιάννενα (επειδή προφανώς δεν έβγαινε το όνομα) ήρθαν οι Paguristas..!
Σύμφωνα με το σάιτ τους πρόκειται για :
Μια ανοιχτή ομάδα πολιτών που αγαπάμε τα Γιάννενα και πιστεύουμε ότι ο κάθε πολίτης ξεχωριστά, αλλά κι όλοι μαζί, μπορούμε να βρούμε κανάλια συμμετοχής και να παρέμβουμε με πράξεις στις υποθέσεις της πόλης μας.
Να πούμε ότι η επόμενη τους δράση που έχει να κάνει με την προτεραιότητα των πεζών στις διαβάσεις, μιας και οι Γιαννιώτες έχουν ένα θεματάκι τόσο με την οδήγηση όσο και με τη προτεραιότητα,(αλλά και με το παρκάρισμα στις διαβάσεις) θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 15/1 στις 12:00 το μεσημέρι, στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Η αρχική συνάντηση των φίλων που θα λάβουν μέρος θα γίνει μπροστά στη Νομαρχία, όπου θα χωριστούν σε ολιγομελείς ομάδες και θα διασκορπιστούν σε σημεία που υπάρχουν διασταυρώσεις και/ή διαβάσεις πεζών.

Μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσεις κάποια αίτηση, απλώς καλή θέληση.!
 Περισσότερα στο :http://paguristas.gr/
Αυτά για τώρα
Aχαΐρευτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου