Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Χωρίστε μέσω αντιπροσώπου..

Είστε σε μια σχέση ή γάμο που βρίσκεται σε τέλμα και θέλετε να χωρίσετε, αλλά δεν έχετε τη δύναμη να το ανακοινώσετε στον/στην σύντροφό σας;
Υπάρχουν λόγοι που δεν θέλετε να τον/την ξαναδείτε και με κάποιον τρόπο επιθυμείτε να “στείλετε το μήνυμα“, χωρίς να βασανιστείτε άλλο συναισθηματικά;
Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο υπάρχει μια υπηρεσία που μπορεί να κάνει για σας “τη βρώμικη δουλειά”! Το idump4u.com εξειδικεύεται στους… χωρισμούς μέσω εκπροσώπου!
Οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνούν και δίνουν τα απαραίτητα στοιχεία (δικά τους και του/της συντρόφου). Κατόπιν ένας εκπρόσωπος από το idump4u.com θα τηλεφωνήσει στο άλλο άτομο εντός 24 ωρών και θα του/της ανακοινώσει τα δυσάρεστα νέα.
Το τηλεφώνημα γίνεται με ευγένεια, το μήνυμα μεταδίδεται με σαφήνεια, ενώ δίνονται και πλήρεις εξηγήσεις για τους λόγους του χωρισμού και ότι άλλο επιθυμεί να πει αυτός που θέλει να χωρίσει.
Οι συντελεστές του iDump4u.com αναφέρουν σχετικά:
Since we have no emotional ties to the person, we can do it as honestly, and truthfully as possible…Think about it… Do you want to lie your way into a breakup, only to leave the person vulnerable to make the same mistakes twice, or do you want to educate them on why you broke up with them, so that they can change those personality traits that drove you away?
Ενώ με μεγάλη δόση αλήθειας και διάθεση αυτοκριτικής καταλήγουν:
We are therapy, humanity and comedy all rolled into one!
Η υπηρεσία προσφέρεται επί πληρωμή και φυσικά υπάρχει τιμοκατάλογος: 10$ για έναν απλό χωρισμό, $25 για να διαλύσετε τον αρραβώνα σας και $50 για να ανακοινώσετε στον/στην σύζηγό σας ότι θέλετε διαζύγιο!




iDump4u.com

πηγή:toplinks.gr
Aχαΐρευτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου