Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Μεταπτυχιακό στους...Beatles !


 Η πρώην φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς Μις Καναδάς, Μαίρη-Λου Ζάχαλαν Κένεντι ήταν μία από τους πρώτους 12 φοιτητές που δήλωσαν συμμετοχή για το  μεταπτυχιακό στους Beatles, όταν άρχισε το 2009. Είναι και η πρώτη που αποφοίτησε.

"Είμαι τόσο περήφανη για το επίτευγμά μου", δήλωσε η Ζάχαλαν Κένεντι. "Το μεταπτυχιακό ήταν δύσκολο, ευχάριστο, και παρείχε λεπτομερή και σε βάθος γνώση για τις επιρροές που οι Beatles είχαν και εξακολουθούν να έχουν μέχρι σήμερα σε όλες τις πτυχές της ζωής".

Η έναρξη του μοναδικού Μaster για τους Beatles, τη λαϊκή μουσική και την κοινωνία ήταν μια παγκόσμια πρωτιά, στην κατηγορία του

Στα μαθήματα του μεταπτυχιακού μελετώνται ο ήχος στο στούντιο και η σύνθεση των Beatles και πώς το Λίβερπουλ συνέβαλε στη διαμόρφωση της μουσικής τους. Στο Master αυτό εξετάζεται η σημασία της μουσικής τους και πώς συνέβαλε να προσδιοριστούν ταυτότητες, πολιτισμός και κοινωνία.

Ο Μάικ Μπρόκεν, υπεύθυνος καθηγητής για το Master των Beatles στο Πανεπιστήμιο Liverpool Hope, δήλωσε ότι αυτό το μεταπτυχιακό κάνει την Ζάχαλαν Κένεντι μέλος μιας επίλεκτης ομάδας ειδικών της ποπ μουσικής.

 
πηγή: nooz.gr

Aχαΐρευτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου