Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

χοιρινό λεμονάτο











απλή, εύκολη και νόστιμη συνταγή σήμερα...
τι θα χρειαστούμε:
χοιρινό (προφανώς)
πατάτες
λεμόνια
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

έχουμε και λέμε, τηγανίζουμε λίγο το κρέας (το οποίο έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μπριζόλες) και τις πατάτες. βάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα και το καλύπτουμε με νερό. όταν αρχίζει να μαλακώνει, προσθέτουμε τις πατάτες, αλάτι, πιπέρι και λίγη ρίγανη και ανακατέβουμε καλά. ρίχνουμε από πάνω και το χυμό λεμονιού (ανάλογα πόσο κρέας και πόσες πατάτες έχουμε), το αφήνουμε να στραγγίξει το ζουμί του και το φαγητό μας είναι έτοιμο. και καλή όρεξη


Ανεπρόκοπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου